ГОРДОСТ! ГОРДОСТ! ГОРДОСТ!

/ февруари 28, 2024/ Новини

Страхотна новина долетя във “врабчовото” ни гнезно!

Монтана ще има участник в тазгодишното издание на конкурса “Бургас и морето” и това е Натали Ангелова / Natalie Angelova! И то с авторска песен! Браво, Натали! Толкова се гордеем с теб и безрезервно те подкрепяме по избрания път!

Вече са ясни имената на финалистите в конкурса за млади изпълнители „Бургас и морето“. Това са Дарина Маркова, Кристиана Кирилова, Кристиян Грънчаров, Максим Ялнъзов, Мария Великова, Натали Ангелова, Соня Вангелова, Теодора Велева, групите „Scarlet Clouds“ и „Fifth Hour“. След сериозен кастинг на сцената на Културния дом на нефтохимика през почивните дни те успяха да впечатлят журито, което беше в състав Дарияна Куманова, Антонио Вандони, Стефан Илчев, Михаела Маринова и Христин Стрижлев. Конкурсът се организира за пръв път и се провежда заедно с утвърдения вече конкурс „Бургас и морето“. Новото начинание има за цел откриване на млади таланти от 16 до 33 г. възраст, а в него ще бъдат включени само песни със съвременно звучене.

Натали е възпитаник на вокално студио “Детски смях” при ЦПЛР ОДК “Ние, врабчетата” в Монтана. Висше образование и магистратура завършва в НМА “Проф. Панчо Владигеров” в София в класа на доц. Алис Боварян. Развива се като самопродуциращ се изпълнител, пише авторска музика, има реализирани няколко видеоклипа. Освен като певица, тя работи и като вокален педагог, а нейни възпитаници вече са носители на престижни награди от конкурси в страната и чужбина.

Natalie AngelovaAlice BovarianАнгел АнгеловТатяна ЮдинаLatinka BoevaHristina Nikolaeva

Share this Post